Tillfälligt erbjudande! Kontrollera din testosteronnivå gratis. Ordinarie pris 495kr.

Få tillbaka
dina krafter

Känns det mesta tyngre än för bara något år sedan? Är du ofta trött? Gått upp i vikt plötsligt? Ger din träning inte samma resultat som den brukade? Sämre sexliv?

Glad medelålders man på promenadMan som tränar yogaMan som springer i skogen

Få tillbaka dina krafter

Känns det mesta tyngre än för bara något år sedan? Är du ofta trött? Gått upp i vikt plötsligt? Ger din träning inte samma resultat som den brukade? Sämre sexliv?
Våra specialister kan hjälpa dig.

Byggt på senaste forskningen

Vital-T är en digital tjänst byggd av läkare utifrån den senaste forskningen om mäns hälsa. Vi erbjuder medicinsk behandling och friskvård för män över 40 år som ger dig en nystart i livet.

Vital-T förbättrar mäns fysiska och psykiska välmående genom att behandla brist på manligt könshormon och dess negativa effekt på hälsan med hjälp av läkare, psykolog, dietist och personlig tränare.

Så fungerar det

Vital-T är helt anpassat för dig. Vi vet att det är svårt att förändra sina vanor, därför stöttar vårt team dig hela vägen.

1

Svara på frågor

Du får först berätta lite mer om dig själv. Och tar ett blodprov för att kontrollera din testosteronnivå. En läkare avgör sedan om vår tjänst passar dig och om det finns anledning att göra en mer omfattande medicinsk utredning. Det här steget är gratis just nu (ordinarie pris 495kr).

Svara på hälsofrågor i appen
Prata med läkaren i appen
2

Blodprover och läkarbedömning

Vi genomför en noggrann utredning av dig. Hormoner, metabola markörer och viktiga mineraler och vitaminer kontrolleras. Du träffar sedan en läkare digitalt och ni tar tillsammans ställning till behandling. Det här kostar 1195 kr.

3

Behandling

Våra läkare behandlar brist på manligt könshormon och symtom som beror på detta samt övervikt. För att lyckas får man dessutom regelbunden hjälp och stöd av psykolog, dietist och personlig tränare.
I vår modell utvärderar vi noga effekten av behandling genom regelbunden uppföljning med ditt team samlat.
Detta kostar 995kr / mån.

Prata med psykolog, dietist och PT i appen

Att behandlas för testosteronbrist är inget konstigt. Tusentals svenska män och ca 1.5 miljon i USA får redan hjälp.

Varför Vital-T?

Jag heter Magnus Nyhlen, jag är läkare och har tidigare grundat Min Doktor. När jag mitt i livet plötsligt började må dåligt utan att förstå varför, och utan att ha fått riktig hjälp av den vanlig vården, fick jag tips om behandling av brist på manligt könshormon. Detta fungerade och jag har nu fått tillbaka mina krafter.

Vital-T har jag skapat tillsammans med specialistläkare inom området, psykologer, dietister och personliga tränare för att du ska få känna samma lyft som jag gjorde.

Läs mer om min resa
Porträtt av Magnus Nyhlen, grundare av Vital-T

Vi tar hand om hela dig

Att fokusera på helheten skapar bäst förutsättningar för att få en kropp som är i balans fysiskt och psykiskt och som åldras med bibehållen vitalitet dvs mer livskraft.

Därför tar ett team av våra experter hand om det viktigaste i livet - din hälsa och välmående - så att du kan fortsätta ta hand om det som betyder mest för dig.

Teamet består av läkare, psykolog, dietist och personlig tränare med specialintresse kring den hormonella förändring som sker i kroppen på grund av åldrande, livsstil och miljöfaktorer.

Du får hjälp av läkare, psykolog, dietist och PT

Kom igång direkt!

Allt du behöver göra är att skapa ett konto och svara på några frågor om din hälsa.