Våra recept

Kesobullar

Ladda ner som pdf

Du behöver (6 bullar)

2,5 dl keso (1,5 %)

3 ägg

5 dl (ca 175 g) havregryn

1 nypa salt

1 tsk bakpulver

1 msk solrosfrön till toppning

Gör så här: Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Klicka ut smeten portionsvis på en plåt med bakplåtspapper, det räcker till ca 6 bullar. Toppa med solrosfrön. Baka i ugnen 20-25 minuter. Ta ut och låt svalna något. Servera med valfritt pålägg.

Näringsinnehåll per bulle utan pålägg:

Kcal 185

Protein 11 g

Kolhydrat 21 g

Fett 6 g

Näringsvärde per bulla med 1 msk färskost, 1/4 avokado och tomat:

Kcal 270

Protein 13 g

Kolhydrat 22,5

Fett 13 g

Fler recept

February 15, 2022
 • 
5 minuter (+ 2-3 h i frysen)