Våra recept

Krämig blåbärskeso med havrefras och valnötter

Ladda ner som pdf
Taggar:

Du behöver (ca 1 portion):

1 dl blåbär (frysta går bra)

1 dl keso

1 dl grekisk/turkisk yoghurt 0 %

1 dl havrefras/havreringar eller motsvarande

1 msk krossade valnötter

1 tsk honung

Gör så här:

  • Värm blåbären i kastrull eller micro (spara ev. några bär att garnera med).
  • Blanda ihop de varma bären med keso och grekisk yoghurt till en krämig röra.
  • Häll upp i en skål och strö över havrefras och krossade valnötter.
  • Ringla över lite honung och servera direkt.

Näringsinnehåll per portion:

Energi 300 kcal

Protein 29 g

Kolhydrater 27 g

Fett 8 g

Fler recept

February 15, 2022
 • 
5 minuter (+ 2-3 h i frysen)