Våra recept

Smal bearnaisesås

Ladda ner som pdf
Taggar:

Du behöver (4 port)

1 dl lätt crème fraiche

1 dl naturell lättkvarg

2 äggulor

1/2-1 tärning grönsaksbuljong

1/2-1 msk torkad dragon

salt/vitpeppar

1-2 tsk vitvinsvinäger

Gör så här:

Värm upp lätt crème fraiche och kvarg under omrörning och lägg i buljongtärning. Låt puttra på låg värme tills buljongen löst sig. Sänk värmen till 1:-2:an och vispa ner äggulor och dragon. Värm upp under omrörning tills att såsen börjar tjockna lite. Rör hela tiden. Smaka av med salt och vitpeppar.

Näringsinnehåll per portion:

Kcal 95

Protein 6 g

Kolhydrater 3 g

Fett 7 g

Fler recept

February 15, 2022
 • 
5 minuter (+ 2-3 h i frysen)