Du behöver ( 4 port)
4 st bakpotatis
500 g räkor (utan skal)
4 st kokta ägg
1 liten rödlök
2 dl naturell kvarg (0,2 %)
1/2 dl majonnäs
2 msk citronsaft
1 knippe färsk dill
Rom/caviarmix
240 g (4 dl) gröna ärtor
Blandsallad
Tomat
salt/peppar
Gör så här: Gör hål med gaffeln i potatisen eller skär ett snitt. Baka potatisen i micro, 20 min full effekt (alternativt i ugn, 50 min på 225 grader). Blanda räkor, kvarg, majonnäs, finhackad rödlök, hackade ägg, citronsaft, dill, salt och peppar. Skär ett kryss i potatisarna och tryck upp en öppning i skalet från kortsidorna. Fyll potatisarna med räkröran. Toppa med lite rom/caviarmix och dill. Servera med gröna ärtor, sallad och tomat.
Näringsinnehåll per portion:
535 Kcal
Protein 40 g
Kolhydrater 56 g
Fett 15 g