Våra recept

Quinoasallad med sojabönor och fetaost

Ladda ner som pdf
Taggar:

Du behöver (4 port)

260 g okokt quinoa (ca 3 dl)

1 tärning grönsaksbuljong

250 g frysta sojabönor

100 g färsk babyspenat

15-20 körsbärstomater

1 avokado

2 msk torkade tranbär

2 msk pumpakärnor

150 g fetaost

1 msk olivolja

1 msk crema di balsamico

Gör så här:

  • Koka quinoa tillsammans med grönsaksbuljong.
  • Blanda i de frysta sojabönorna med quinoan så bönorna tinar.
  • Dela tomater och avokado i bitar.
  • Blanda quinoa med babyspenat, tomat och avokado.
  • Blanda i tranbär och pumpafrön. Häll i 1 msk olivolja och rör runt.
  • Häll upp salladen på ett stort fat. Smula sönder fetaost och ringla över crema di balsamico.

Näringsinnehåll per portion: 605 Kcal

Protein 26 g

Kolhydrater 53 g

Fett 31 g

Fler recept

February 15, 2022
 • 
5 minuter (+ 2-3 h i frysen)